GoFree - Suggestions/Bug Reports

Discussion in '[CS:GO] GoFree Surf & more' started by dPexx, 14 Mar 2018.

  1. dPexx

    dPexx Well-Known Member Staff Member Head Admin Tech Admin Donator

    Joined:
    25 Jan 2017
    Messages:
    874
    Likes Received:
    319
    If anyone has any suggestions (this could be anything from a new map or something you think could be changed/improved in general), let us know by replying to this thread!

    Also, if anyone runs into any issues on any of our maps, either use the !bug command in game, or reply here and we'll get it fixed ASAP!
     
    snowy♡ likes this.
  2. dzani

    dzani Ex-Admin Ex Admin Donator

    Joined:
    26 Jul 2016
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    Hey it would be nice to see the wrcp insted of the wr in the hud when you use the !stage/!s
     
    dPexx likes this.
  3. dPexx

    dPexx Well-Known Member Staff Member Head Admin Tech Admin Donator

    Joined:
    25 Jan 2017
    Messages:
    874
    Likes Received:
    319
    good idea but maybe a bit redundant since you will see how close you got after each attempt anyway? idk
     
  4. dzani

    dzani Ex-Admin Ex Admin Donator

    Joined:
    26 Jul 2016
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    hey a few more things the !fixbot is not available to vip apparently and the surf_aircontrol exploit that crashes the server is now unfixed with the new server update
     
  5. Lotus

    Lotus Retired SPA/HA Retired SPA/HA Donator

    Joined:
    9 Jan 2016
    Messages:
    1'613
    Likes Received:
    480
    for @dPexx le noob, its the box room at the end of the map. there was a teletostart zone there beforehand. ask oli bout it if you dont know what the box room is. has to be blocked, crashes server
     
  6. Oliver

    Oliver Well-Known Member Staff Member Special Admin

    Joined:
    7 Jul 2016
    Messages:
    731
    Likes Received:
    187
    I've zoned it off
     
  7. dzani

    dzani Ex-Admin Ex Admin Donator

    Joined:
    26 Jul 2016
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    [​IMG]
    [​IMG]
    you see zoning it off dosen't fix the issue, what you actually have to do beside telestart zon it is disabling the practice mode (setting checkpoints) while spectating.
     

    Attached Files:

  8. Oliver

    Oliver Well-Known Member Staff Member Special Admin

    Joined:
    7 Jul 2016
    Messages:
    731
    Likes Received:
    187
    Fuck sake I thought that was already disabled back when fps god kept finding dumb bugs
     
  9. dzani

    dzani Ex-Admin Ex Admin Donator

    Joined:
    26 Jul 2016
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    Dont worry i follow his legacy ;)
     
    President likes this.
  10. dPexx

    dPexx Well-Known Member Staff Member Head Admin Tech Admin Donator

    Joined:
    25 Jan 2017
    Messages:
    874
    Likes Received:
    319
    Should be fixed now.
     
  11. lolitsv

    lolitsv Member

    Joined:
    4 May 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    requesting some maps id like to see on the server
    sinsane2, motion1, jusched, loentra, mdrn, gettingharder

    also valpect crashes the server when tried to change map to
    and sinsane b1 isn't zoned
     
    President and dzani like this.
  12. dPexx

    dPexx Well-Known Member Staff Member Head Admin Tech Admin Donator

    Joined:
    25 Jan 2017
    Messages:
    874
    Likes Received:
    319

    Thanks for the suggestions, i'll add these maps today at some point! I've rezoned surf_sinsane_ksf, the map is now the full bonus version.

    As for valpect, i was able to load into it just fine?
    As you can see here: 20180505155714_1.jpg

    Which server was it you tried to change to valpect on?

    Thanks again!
     
    lolitsv likes this.
  13. lolitsv

    lolitsv Member

    Joined:
    4 May 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    looksmodern is very broken, boost start of s2 gives you a superboost allowing you to skip first ramp, s3 uncompletable due to boost not working, s4 not completable due to the rectagular prism you're supposed to go down is behaving the way it's supposed to on s5 and lifts you instead. s5 uncompletable due to a boost not working halfway through the stage (and there's a boost after that i'm pretty sure doesn't work as well, at least in saveloc it doesn't but i had to noclip to get there so idk)



    edit: thank you for rezoning the bonus on sinsane :)
    i'll try valpect right now (i was trying to load it on [Surf] Tier3-6 {Hard Maps} WRCP - by go-free.info
    eeeeeedit: Valpect gets stuck on the loading screen for me still, and then i have to open console to dc, the server browser then shows the server is on tundra, which the server goes to after it resets.
    Same thing happens to me on the tier 1-6 server.
     
    Last edited: 5 May 2018
  14. dPexx

    dPexx Well-Known Member Staff Member Head Admin Tech Admin Donator

    Joined:
    25 Jan 2017
    Messages:
    874
    Likes Received:
    319
    I've removed surf_looksmodern for now, until i find a fix version/look into it with stripper.

    I've uploaded a new version of valpect to those servers, so should be good now... fingers crossed!

    Thank-you very much for the information/suggestions.
     
    lolitsv and President like this.
  15. lolitsv

    lolitsv Member

    Joined:
    4 May 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    valpect works now
    thank you for all :)
     
    dPexx likes this.
  16. lolitsv

    lolitsv Member

    Joined:
    4 May 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    sinsane no longer has normal run of the map, b1 is set to the map and b2 is now b1.

    something weird with exocube_h, not long ago i played it and all the stages played as intended. earlier today however it was voted and stage 1-4 all had oddities, didn't check s5 but i imagine there would have been something going on there as well. s1 the 2nd ramp was invisible, s2 and 3 were the easy versions of the stages, s4 the jump to 2nd ramp was impossible. no clue what was going on, watched the bots for stage recs and it was doing the stages as they're supposed to be done in the _h versions regardless of not matching up with the map being displayed.
     
  17. dPexx

    dPexx Well-Known Member Staff Member Head Admin Tech Admin Donator

    Joined:
    25 Jan 2017
    Messages:
    874
    Likes Received:
    319
    I couldn't see any zones for bonus in the hook zones menu, nor when using a teleport plugin.

    Did you play the map on the same server both times? I've never heard of something like that happening before, i'll look into it ASAP.
     
  18. lolitsv

    lolitsv Member

    Joined:
    4 May 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    For sinsane this is supposed to be
    map -
    b1 -
    b2 -
    basically b1 and the map are entirely the same with the exception of the end section only being included in b1.

    as for exocube_h, i noticed this all on the 3-6 server
    I nominated exocube_h right now and upon first loading the map everything was normal (last time time it was messed upon initially loading up)
    I then disconnected and reconnected to the server and the map was then bugged as I described in the above post, and then again upon dc'ing and reconnecting it was normal again.
    I recorded videos on the server to showcase the differences in the maps regardless of me being on the same map/server.
    not glitched:
    glitched:
     
    Last edited: 6 May 2018
  19. dPexx

    dPexx Well-Known Member Staff Member Head Admin Tech Admin Donator

    Joined:
    25 Jan 2017
    Messages:
    874
    Likes Received:
    319
    I know how it is supposed to be zoned, but with the version we have, the mapper has used hook zones (map triggers) for startzone, endzone, cp1, cp2 and cp3. There are no triggers for the bonus. Also, since we are a 102t high airaccel server, i thought it better to just make the full map play out like the bonus.

    See here; 20180506150404_1.jpg

    But i have zoned it correctly now. Although b1 is b2, and b2 is b1. (Just make sure to teleport to the bonus, else your timer won't start.)

    As for exocube, i have no idea what could be causing it as we use a stripper file to fix many of the problems that are on the map. I'll look into it more.

    As always thanks for the info!
     
    lolitsv likes this.
  20. lolitsv

    lolitsv Member

    Joined:
    4 May 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    thanks for all :>
     
    dPexx likes this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.